Ontmoetings- & relatiebureau voor 40+

Bel ons:  0476 79 16 02

Ontdek de werkwijze van ons ontmoetings- en relatiebureau

Hoe gaat Liefdesmakelaar te werk?

Aan het roer van Liefdesmakelaar staat een team van relatie-experten & matchmakers voor je klaar die allemaal opgeleid zijn om jou van A tot Z te begeleiden in deze belangrijke zoektocht. 


Wij maken met ons ontmoetings- en relatiebureau voor de 40+ single in heel Vlaanderen het verschil in aanpak. We bieden geen onpersoonlijke en tijdrovende online dating service die vaak inbreuk pleegt op je privacy. Onze klanten waarderen onze eigen, verfrissende en persoonlijke aanpak, kwaliteit en discretie. Wij stoppen niet voor we je perfecte partner gevonden hebben en zijn dan ook gekend voor onze grote slaagkans op het vinden van je nieuwe levenspartner.


Los van onze relatiebemiddeling kan u ook beroep doen op ons team van therapeuten en psychologen voor o.a. een meer uitgebreide intake om een diepgaande persoonlijkheidsschets te laten opmaken en extra coaching & consult te geven, eventuele relatie/dating moeilijkheden te bespreken of voor onverwerkte relatie-breuken en mental-coaching. Voor deze sessies vragen wij een uurtarief van 75 euro en staat los van onze relatiebemiddeling en/of het aangaan van een overeenkomst.

Waar wacht u op?

Onze unieke werkwijze voor  actieve 40-plussers 

  1. Vrijblijvende info: je contacteert ons vrijblijvend voor meer info of voor de aanvraag van je lidmaatschap of maak alvast een gratis profiel aan via deze link en dan mag je alvast een eerste vrijblijvend partnervoorstel verwachten!
  2. Intakegesprek: tijdens een (kort) intakegesprek staat een team van psychologen en relatie-experts klaar om je profiel en een samenwerking te bespreken om je vervolgens professioneel en discreet te matchen. Een intake kan vlot via video-call of je bent welkom in één van onze kantoren over heel Vlaanderen. 
  3. De matching : Liefdesmakelaar gaat voor jou aan het werk en je mag de voorstellingen met jouw geschikte matches en de contactgegevens ervan per mail of sms verwachten, zodat er vlot een persoonlijke ontmoeting kan volgen. Nadien verwachten we uiteraard jouw verslagje over hoe de date verlopen is….. Is er een wederzijdse klik of zoeken we verder naar dé perfecte partner? Wij stoppen pas als we in onze opdracht geslaagd zijn!

Klaar voor de liefde van jouw leven?

Contacteer Liefdesmakelaar vrijblijvend voor meer info en vind de geschikte partner die je leven positief zal veranderen!