Relatiebureau met relatie-experten voor Singles

verliefd koppel

ONTDEK DE WERKWIJZE VAN LIEFDESMAKELAAR

Hoe gaat Liefdesmakelaar te werk?

Aan het roer van Liefdesmakelaar staat een team van relatie-experten & matchmakers voor je klaar die allemaal opgeleid zijn om jou van A tot Z te begeleiden in deze belangrijke zoektocht. 

 

Wij maken met ons dating- en relatiebureau voor singles in heel Vlaanderen het verschil in aanpak. We bieden geen onpersoonlijke en tijdrovende online dating service die vaak inbreuk pleegt op je privacy. Onze klanten waarderen onze eigen, verfrissende en persoonlijke aanpak, kwaliteit en discretie. Ons doel is voor jou de perfecte match vinden en zijn dan ook gekend voor onze grote slaagkans op het vinden van je nieuwe levenspartner.

 

Los van onze standaard formules, kan u ook beroep doen op ons team van therapeuten en psychologen voor o.a. een meer uitgebreide intake om een diepgaande persoonlijkheidsschets te laten opmaken en extra coaching & consult te geven, eventuele relatie/dating moeilijkheden te bespreken of voor onverwerkte relatie-breuken en mental-coaching. Voor deze sessies vragen wij een uurtarief van 75 euro en staat los van onze relatiebemiddeling en/of het aangaan van een overeenkomst.

Onze unieke werkwijze voor singles op zoek naar de juiste partner 

  1. Vrijblijvende info: Contacteer ons voor meer info of voor de aanvraag van één van onze formules of registreer je profiel alvast  gratis via deze link, en dan nemen we snel contact met je op.
     

  2. Intakegesprek: tijdens het intakegesprek staat een team van psychologen en relatie-experts klaar om je profiel en een samenwerking te bespreken om je vervolgens professioneel en discreet te begeleiden op weg naar jouw ideale match. Een intake kan vlot via telefoon, video-call of persoonlijk; je bent welkom op één van onze locaties over heel Vlaanderen.
     

  3. Matching & coaching : Liefdesmakelaar gaat voor jou aan het werk en je mag de voorstellingen van jouw geschikte matches verwachten per sms  of via Whatsapp en met de nodige coaching & ondersteuning, zodat er vlot een persoonlijke ontmoeting/kennismaking kan volgen. Nadien verwachten we uiteraard jouw verslagje over hoe de date verlopen is, en kunnen onze relatie-experten je verder coachen en begeleiden….. Is er een wederzijdse klik? Of zoeken we samen verder naar dé perfecte partner? Met onze hulp zal je zeker jouw toekomstige partner vinden!

NU SUPER PROMO: Betaal enkel per match met contactgegevens --> 99,- euro!

JE EERSTE DATE IN 3 SIMPELE STAPPEN!

1. MAAK ZELF GRATIS JE PROFIEL AAN VIA DEZE LINK 

2. LIEFDESMAKELAAR STUURT JE EEN REGISTRATIEFORMULIER VIA MAIL OF WHATSAPP

3. JE BEZORGT ONS JE INGEVULD FORMULIER & BETAALT SLECHTS 99 EURO VOOR EEN  MATCH MET CONTACTGEGEVENS

(GEEN VAST ABONNEMENT, U STOPT WANNEER U WENST!)

liefde van je leven

Klaar voor de liefde van jouw leven?

Contacteer Liefdesmakelaar vrijblijvend voor meer info en vind de geschikte partner die je leven positief zal veranderen!