Relatiebureau met relatie-experten voor Singles

Tarieven

ONTDEK ONZE SCHERPE TARIEVEN

Een groot ledenbestand 

Daar wij bij Liefdesmakelaar gekend staan als een betrouwbaar en veilig datingbureau en bovendien onze tarieven betaalbaar zijn voor iedereen, hebben wij een groot ledenbestand opgebouwd en krijg je meteen de kans om in contact te komen met gelijkgestemde Singles.

Liefdesmakelaar is een laagdrempelig relatiebureau, met ervaring en expertise en de juiste formule om je te begeleiden in jouw zoektocht. Zonder twijfel vinden we samen ook jouw nieuwe liefde!

 

Wij bieden  duidelijke en glasheldere matchmaking formule(s) aan met grote slaagkansen, en zullen alles in het werk stellen, totdat je jouw ideale match gevonden hebt! Geen vage beloftes, maar correct, eerlijk en vooral een betrouwbaar relatiebureau met relatie-experten. 

*In het wettelijk kader aanvaarden al onze leden deze samenwerkingsovereenkomst. De formule (s) die u kiest zijn extra diensten en services op vraag van de klant.

Tarieven

Wens je één van onze formules om je te laten begeleiden door een relatie-expert, dan starten we met een persoonlijk kort intakegesprek (kan via telefoon, video-call of u kan online uw profiel zelf ingeven) of indien u wenst kan er een meer uitgebreide intake gepland worden om een diepgaande persoonlijkheidsschets te laten opmaken en extra coaching & consult te geven (extra service aan 75 euro/uur). U kan kiezen uit formules met periodes van 3 (199,- euro) of 12 maanden (599,- euro) . Hierbij geniet je van een volledige begeleiding door relatie-experten. 

Liefdesmakelaar is het Nr. 1 relatiebureau voor singles in België en met een TOP service en hoge slaagkansen! 

Liever met twee? Neem dan vandaag nog contact op!

Liefdesmakelaar is geen huwelijksbureau maar is een singlesplatform / sociaal netwerk en consultant; waarbij mensen zelf hun ontmoetingen regelen. 

De formule (s) die u kiest zijn extra diensten en services op vraag van de klant.

tarieven

Contacteer ons

Wens je graag meer info over onze werking en mogelijke trajecten?
We bespreken dit graag tijdens een eerste telefonische of persoonlijke kennismaking.