Ontmoetings- & relatiebureau voor 40+

Bel ons:  0476 79 16 02

Ontdek onze scherpe tarieven en schrijf je in!

Een groot ledenbestand 

Met een lidmaatschap bij Liefdesmakelaar krijg je meteen de kans om gelijkgestemde vrijgezellen te ontmoeten, namelijk actieve 40-plus singles. Liefdesmakelaar is een laagdrempelig relatiebureau, met ervaring en expertise en heeft op deze manier ook een groot ledenbestand kunnen opbouwen. Zonder twijfel vinden we ook jouw nieuwe liefde!


Inschrijven voor een lidmaatschap? Wij bieden een duidelijke en glasheldere formule met garantie op ontmoetingen. Geen vage beloftes, maar correct, eerlijk en vooral een betrouwbaar relatiebureau.

Tarieven

Een actief lidmaatschap start met een persoonlijk kort intakegesprek (kan via telefoon, video-call of u kan online uw profiel zelf ingeven) of indien u wenst kan er een meer uitgebreide intake gepland worden om een diepgaande persoonlijkheidsschets te laten opmaken en extra coaching & consult te geven (extra service aan 75 euro/uur), met periodes van 6 of 12 maanden (vanaf 42 EUR per maand). Hierbij geniet je van een volledige begeleiding door relatie-experten en met garantie op ontmoetingen. 

Liefdesmakelaar is het voordeligste relatiebureau in België, maar met een TOP service en hoge slaagkansen! 


Liefdesmakelaar is geen huwelijksbureau maar is een singlesplatform / sociaal netwerk; waarbinnen mensen zelf hun ontmoetingen regelen. 

Wens je graag meer info over onze werking en een lidmaatschap? 

We bespreken dit graag tijdens een eerste telefonische of persoonlijke kennismaking. Contacteer ons!