Ontmoetings- & relatiebureau voor 40+

Bel ons:  0476 79 16 02

Bekijk onze contact advertenties

Een kleine greep uit onze aangesloten leden

Bekijk hier alvast contactadvertenties van enkele van onze ingeschreven leden. Voel je je aangesproken door één van onze leden? Dan brengt ons ontmoetings- en relatiebureau je graag in contact! Dames kunnen vanaf 36 jaar lid worden, heren vanaf 38 jaar.

42 jarige dame, regio oost-Vlaanderen (ref 155)

Zorgkundige

Deze zachtaardige, lieve, zorgzame vrouw is op zoek naar een rustige man met knuffelgehalte. Hij is betrouwbaar, geduldig en vindt net zoals als haar quality time belangrijk. Ze hecht veel belang aan vertrouwen en een open communicatie in een relatie.

62 jarige dame, regio
ANTWERPEN (ref 321)

Verzorgde en warmhartige vrouw

Deze nette en zorgzame vrouw besteed veel belang aan haar uiterlijk en wil er goed voorkomen. Ze heeft een gouden hart, affectie en genegenheid vindt ze dan ook heel belangrijk. Ze wil graag een lieve en warme man ontmoeten die haar wil meenemen in zijn leven. Een man die graag onderneemt en organiseert. Hij komt er netjes voor en houdt net als haar van een stevige knuffel.

54 jarige dame, regio Vlaams Brabant (ref 319)

Stijlvolle expediteur

Deze dynamische dame heeft een actieve levensstijl. Ze doet verschillende sporten als squashen, zwemmen, dansen,... Ze is een moderne en eerlijke dame die een leuke, jong ingestelde partner zoekt

55 jarige dame, regio Limburg (ref 305)

Moderne, stijlvolle dame

Deze leuke, eerlijke dame zoekt een trouwe partner. Ze heeft een dynamische persoonlijkheid, houdt van koken, wandelen en interieur. Haar ideale partner is een spontane man, die minstens 178cm groot is ;)

64 jarige man, regio Antwerpen (ref 318)

Avontuurlijke chauffeur

Deze vriendelijke man zit graag tussen mensen maar kan ook genieten van de huiselijke warmte. Met z'n tweeën zijn uitstapjes veel gezelliger, maar elkaar wat ruimte geven is ook belangrijk. 

Zijn grote passie is honden trainen en deelnemen aan shows!

71 jarige man, regio Limburg (ref 207)

Gespensioneerde Chauffeur

Hij is een rustige, vriendelijke man die actief en gezond in het leven staat. De natuur, fietsen en wandelen zijn zijn grootste bezigheden die hij graag doet en het zou fijn zijn dat hij een dame ontmoet om deze interesses mee te delen.

62  jarige man, regio Antwerpen (ref 321)

Gepensioneerde arbeider uit de bouwsector

Deze aangename en betrouwbare man is graag in gezelschap. Zijn eenvoud siert hem. Hij is rechtuit en kan vlot communiceren. Hij is op zoek naar een lieve, warme en verzorgde vrouw waar hij de kleine dingen mee kan delen. Ze is heel graag buiten en is graag actief bezig. Fietsen, wandelen, kortom genieten van de natuur!

53 jarige man, regio OOST Vlaanderen (ref 323)

Actief in de voedingsindustrie

Deze zorgzame, sociale man heeft zijn hart op de goede plaats. Hij is empathisch en staat steeds klaar voor de andere. Wanneer zijn vrienden hem iets vragen zal hij meteen ter hulp schieten. Hij wenst een dame te ontmoeten die net zoals hem zorgzaam is, houdt van de natuur, huiselijk en sociaal voelend persoon is.

64 jarige man, regio Oost-vlaanderen (ref 311)

Sportieve voormalig fiscalist 

Sportief gebouwde en humoristische man zoekt vrouw die graag met hem sportieve activiteiten doet. Zij is iemand zeer lief en aangenaam in omgang. Het verleden heeft ze volledig afgesloten en de focus ligt op de toekomst. Hij kan net als haar goed relativeren en hun relatie is gebaseerd op vertrouwen en betrouwbaarheid. Ook is de relatie gebaseerd op humor en amusement.

72 jarige dame, regio Limburg (ref 324)

Creatieve, vrolijke dame. Voormalig medewerkster rechtbank

Deze vrolijke en stijlvolle dame houdt van actief bezig zijn. Zo zit ze bij verschillende verenigingen, en heeft ze verscheidene creatieve hobby's (naaien, schilderen,..). Ze zoekt een leuke, verzorgde partner, die samen nog leuke zaken wil ondernemen met haar.

57 jarige dame, regio ANTWERPEN (ref 325)

Vrouw zoekt vrouw

Deze lieve en zorgzame vrouw is heel oprecht en loyaal. Ze is gevoelig, staat altijd klaar voor anderen en biedt graag een luisterend oor. Tevens is ze heel vlot en communicatief, en blijft ze zeker niet bij de pakken zitten. Ze wil graag een vrouw leren kennen die er heel vrouwelijk uitziet. Ze is empathisch en heeft een warm en liefdevol hart. Eerlijk, open en betrouwbaar. Doch zeker niet te stijf of te serieus. Een levensgenieter met een hoge knuffelfactor !

57 jarige dame, regio WEST-VLAANDEREN (ref 326)

Voormalig industrieel ingenieur

Deze vrouw kan je omschrijven als empathisch, warm, liefdevol, gevoelig en zeer zorgzaam persoon. Ze houdt ervan om te kunnen zorgen voor de ander en voor haar partner omdat dit haar gelukkig gemaakt. Zij wenst een man te ontmoeten met een een zachte en lieve stem. Omdat zij eerder een rustig persoon is, zoekt ze iemand die initiatief neemt. Een man die haar sterkt en een gevoel van veiligheid, geborgenheid en zekerheid geeft.. Net zoals haar, is hij bereid om iets te doen voor een ander. Hij een sociale man die waardeert hoe mensen kunnen helpen zonder er iets voor terug te krijgen/verwachten. Net zoals haar is hij een intelligent persoon. Hij is een levensgenieter en kijkt er naar uit om samen met haar leuke dingen te doen zoals reizen, gaan eten, bij goed weer een terrasje gaan doen, ...

71 jarige dame, regio Antwerpen (ref 327)

Levenslustige, charmante dame

Deze leuke dame zoekt een partner om naar thuis te komen. Ze is een levenslustige dame, die graag met een glimlach door het leven gaat. Ze gaat regelmatig naar evenementen van de weduwevereniging, dansen, of eens iets uit eten.


Ze zoekt een toffe man, die groter is als haar, en dus groter als 178 ;)


Ben jij de man voor haar?

47 jarige man, regio Antwerpen (ref 313)

Zachtaardige landbouwer te Meerhout 

Deze sympathieke heer is werkzaam als magazijnarbeider. Hierbuiten heeft hij zijn eigen landbouwbedrijf, wat voor hem ook ontspanning is. 


Hij is een zachtaardige, zorgende man, die graag met zijn partner op leuke daguitstapjes zou gaan, en graag met haar zou genieten van het thuis zijn!

59 jarige man, regio oost-vlaanderen (ref 314)

Mechanieker & antiekliefhebber

Hij is een rustige man met interesse voor antiek. 

Hij is een echte handige harry, en die talenten gebruikt hij om zijn huis te verbouwen (één van zijn huidige hobby's). Ook wat klussen bij mensen thuis, vindt hij super!


Hij wenst een vrouw tussen 50 en 60 jaar te ontmoeten die actief, energievol en enthousiast in het leven staat. Net zoals hem, houdt ze van kunst en heeft ze interesse om mee te gaan naar voorstellingen.

57 jarige man, regio Antwerpen (ref 322)

Voormalig zaakvoerder tuinbouwbedrijf

Deze sportieve, sympathieke en warmhartige man heeft een optimistische kijk op de toekomst. Hij is eerlijk, gevoelig en leeft bewust en gezond. Hij zou graag een slanke, verzorgde en sportieve vrouw ontmoeten die zorgzaam en empathisch is. Ze is rustig maar durft wel initiatieven nemen. Ze is trouw, loyaal, positief ingesteld en kan genieten van de kleine dingen in het leven.

83 jarige man, regio West-Vlaanderen (ref 340)

Voormalig zaakvoerder elektrozaak op rust

Hij is een sociaal voelend persoon die het grootste plezier heeft om mensen te helpen. Hij heeft een rustig karakter met geduld. Hij staat nog actief in het leven: zo is hij lid van verschillende verenigingen en doet hij zelf nog de boekhouding van een vereniging. De dame die hij wenst te ontmoeten is een warme vrouw, vriendelijk, sociaal, goedlachs, eerlijk, trouw en goed van hart.

82 jarige dame, regio OOST-VLAANDEREN (ref 153)

Dame op rust

Haar leeftijd zou men haar niet aangeven! Deze energieke en sympathieke dame is graag actief bezig en wenst dan ook graag kennis te maken met een eveneens nog actieve heer, om samen verder te genieten van de leuke dingen des levens. Deze heer is 70 à 85jaar.

59 jarige dame, regio ANTWERPEN (ref 330)

Sociale levensgenieter

Deze vlotte en goedlachse dame komt graag goed en verzorgd voor de dag. Ze heeft een vlotte babbel en is graag onder de mensen. Ze is erg zelfstandig en trekt heel goed haar plan op alle vlakken. Ze houdt van dansen en plezier maken. 


De man die ze graag wil ontmoeten is een echte gezelligaard. Even sociaal, vrolijk en optimistisch als haar. Hij ziet er verzorgd uit en hij is open en onbezonnen. Kortom een vlotte levensgenieter! Liefst zoekt ze een partner zonder kinderen, daar zij niet gebonden wil blijven aan 1 regio.

62 jarige dame, regio Vlaams-Brabant (ref 331)

Nette dame, voormalig huishoudhulp

Deze zorgzame en verzorgde dame is zeer vrolijk in de omgang. Ze werkt momenteel nog part time, als hobby doet ze aan bloemschikken, fietsen en gaat ze zwemmen. Ze zoekt een vlotte, vriendelijke en romantisch ingestelde man

58 jarige dame, regio LIMBURG (ref 332)

Goed uitziende dame, voormalig lerares

Deze stijlvolle dame heeft verscheidene hobby's: koken, vrijwilligerswerk, bezig zijn met haar hond. 


Ze zoekt een man met uitstraling die samen dingen wil ondernemen met haar!

49 jarige dame, regio LIMBURG (ref 333)

Lieve onderwijzeres zoekt aangename man

Deze leuke dame houdt van taal, tekst, en creatief bezig zijn. 


Ze zoekt een leuke en eerlijke partner voor haar leven mee te delen. De man is tussen 45- 58j oud, woont in Limburg, en is correct en sympathiek!

53 jarige dame, Regio WEST-VlAANDEREN (ref 334)

Medisch secretaresse

Zij is een warme en zeer zorgzame vrouw. Ze is empatisch ingesteld en houdt ervan om zorg te dragen voor anderen. Daarnaast vindt zij het ook zeer fijn om te reizen en houdt ze enorm van lezen. 


Haar partner is net zoals haar sociaal ingesteld en ze hebben oog voor mekaar. Hij heeft zin voor humor, respect en let op de kleine dingen in het leven.

59 jarige man, regio ANTWERPEN (ref 335)

Logistiek medewerker

Deze grote man is een spontane zachte man die graag een stapje in de wereld zet en mensen ontmoet. 


Volgende zaken zoekt hij in zijn droomvrouw: een partner iemand die hem kan triggeren, iemand die graag op uitstap gaat, en vooral geniet van het leven.

53 jarige man, regio ANTWERPEN (ref 336)

Betrouwbare signalisatietechnieker

Deze warmhartige en vlotte man is heel open, eerlijk en spontaan. Hij is gevoelig en geeft snel vertrouwen. Hij houdt van gezelligheid, samen dingen ondernemen en is heel flexibel. Hij wil graag een lieve en eerlijke dame ontmoeten die kleiner is als 166cm.  Ze heeft veel interesses heeft en neemt graag initiatieven. Ze past zich gemakkelijk aan en is vlot in de omgang. Een volslanke gezellige vrouw, leeftijd is niet van belang.

61 jarige man, regio OOST-Vlaanderen (ref 337)

Headhunter in de privésector

Hij is een zeer empathisch, sympathiek, goed uitziende en zeer verzorgde man. Hij legt makkelijk contacten en is zeer aangenaam in de omgang. Hij houdt van sporten en reist graag. 


Vertrouwen vindt hij de basis in een relatie. Zijn ideale partner is actief en staat positief in het leven!

58 jarige man, regio ANTWERPEN (ref 341)

Actieve Buschauffeur/ Touroperator

Deze lieve en behulpzame man staat altijd klaar om zijn handen uit de mouwen te steken. Hij heeft een goed hart, is lief en eerlijk en houdt van een gezellige babbel na een leuke wandeling of fietstochtje. Hij wil graag een verzorgde vrouw ontmoeten die sportief en ondernemend is. Ook is ze heel zorgzaam en houdt ze van gezelligheid en affectie.

56 jarige man, regio ANTWERPEN (ref 339)

Zelfstandig garagehouder

Hij is een zeer verzorgde en actieve heer die een aangenaam en rustig karakter heeft . Met een partner zou hij graag genieten van leuke uitstappen, samen op reis of gewoon van elkaars gezelschap thuis. 


De dame die hij wenst te leren kennen is een verzorgde vrouw van ongeveer 48 à 58 jaar .

56 jarige man, regio OOST-VLAANDEREN (ref 342)

Openhartige ploegbaas in de bouw

Deze ruwe bolster heeft een blanke pit. Hij heeft een warm hart en is rustig en zorgzaam. De eerlijkheid zelf, jong van hart en positief ingesteld. Hij wil graag een slanke lieve dame ontmoeten die graag geniet van het leven en een optimistische kijk heeft. Een huiselijke en zorgzame vrouw die houdt van genegenheid. Als ze dan ook nog interesse zou hebben in zijn motorcross zou het plaatje helemaal compleet zijn !

70 jarige man, REGIO WEST-VLAANDEREN (ref 343)

Zelfstandige in veetransport op rust

Hij is een sociale, lieve en zorgzame man die veel aandacht besteedt aan zijn kinderen en kleinkinderen. Familie vindt hij dan ook belangrijk. Hij heeft een kalm karakter en vindt het fijn om af en toe eens een uitstapje te maken. Hij wenst een dame te ontmoeten die rustig, zorgzaam en warm is. Een vrouw die nog graag eens naar de buurlanden op reis gaat en op zoek is naar een partner om leuke momenten mee te beleven.

58 jarige man, regio vlaams brabant (ref 340)

Zelfstandig ondernemer

Hij is een sociale, open en vlotte man die charmant, respectvol en empatisch is. Hij is een harde werker maar vindt genieten en plezier maken met zijn partner ook essentieel. Zijn partner is net zoals hem energiek en staat actief in het leven. 


Zij is goedlachse dame en een heeft een vlotte babbel. Zij houdt ervan om van het leven te genieten en fijne momenten samen te beleven.

56 jarige man, regio OOST-VLAANDERE (ref 344)

Bouwvakker

Hij is een echte Gentenaar die houdt van en fier is op zijn stad. Hij is vlotte prater die houdt van humor. Hij weet wat hij wilt en staat stevig in zijn schoenen. Hij houdt van directheid en eerlijkheid en er niet doekjes omwinden. Hij heeft een grote interesse in de wereldoorlog. Hij houdt van reizen en carambole spelen. Hij wenst een dame te ontmoeten die houdt van lachen, aan activiteiten deelneemt alsook zelf initiatief neemt in wat ze kunnen doen. 

62 jarige man, regio vlaams-brabant (ref 345)

Charmante zelfstandige zoekt pittige dame

Deze self-made man is een boeiende, actieve man, hij wil graag opnieuw een dame leren kennen, om leuke dingen mee te ondernemen.


 Hij wil met z'n partner gaan reizen of wandelen. Hij is vriendelijk en tolerant en weet wat hij wil. Er voor mekaar zijn is in deze relatie belangrijk.

Getuigenissen van onze leden:

"Ik vond mijn grote liefde dankzij Liefdesmakelaar! 
Nooit gedacht dit nog op mijn zestigste mee te mogen maken, dankjewel hiervoor!" 

R. 60 jaar, Antwerpen

"Eindelijk een aangename manier om in contact te komen met andere alleenstaande, al zeer leuke ontmoetingen
gehad, ben er zeker van dat ik via Liefdesmakelaar de ware zal vinden!"


W. 58 jaar, Limburg

"Wij willen Liefdesmakelaar heel hard bedanken om ons aan elkaar te hebben voorgesteld. 
Wij zullen jullie aan alle 50+ alleenstaande zeker aanraden!"


S & F (53 en 57 jaar) Oost-Vlaanderen

"Correct, eerlijk en vooral betrouwbaar en in jullie opdracht meer dan geslaagd!  
Terug verliefd tot over mijn oren. Een Top relatiebureau, Liefdesmakelaar!"


J. 69 jaar, Vlaams-Brabant