Ontmoetings- & relatiebureau voor 50+

Bel ons:  0476 79 16 02

Bekijk onze contact advertenties

Een kleine greep uit onze aangesloten leden

Bekijk hier alvast contactadvertenties van enkele van onze ingeschreven leden. Voel je je aangesproken door één van onze leden? Dan brengt ons ontmoetings- en relatiebureau je graag in contact! Dames kunnen vanaf 47 jaar lid worden, heren vanaf 49 jaar.

61 jarige dame, regio West-Vlaanderen (ref 300)

Voormalige leerkracht

Zij is een goeduitziende vrouw die belang hecht aan een verzorgd en uiterlijk voorkomen. Zij staat actief in het leven en zit niet stil. Zo is zij lid van een fietsclub, een yogaclub, heeft ze een cultuurabonnement en baat ze een B&B uit. Zij is positief ingesteld en neemt initiatief. Zij laat de dingen niet op haar beloop maar gaat er meteen mee aan de slag. Zij wens een man te ontmoeten die geen huisduif is maar er voor openstaat om samen met haar deel te nemen aan leuke activiteiten. Hij is een sociaal, open persoon en familiegezind.

73 jarige dame, regio
Oost-vlaanderen (ref 303)

Creatieve, gezellige dame

Zij is een rustige vrouw met een luisterend oor die houdt van gezelligheid en een fijne babbel. Ze legt snel contacten met mensen en is lid van vele verengingen. Zij is voortdurend bezig: wandelen, fietsen, petanquen, lid van cultureel centra, ... Bovendien is zij een zeer handige en creatieve dame. Zij houdt ervan om klusjes in eigen huis te doen: verven, behangen, ... Zij zoekt zoekt een man met een ondernemende instelling die samen met haar door het leven wil. Hij gaat met haar mee naar activiteiten van de verschillende verenigingen, maakt ook graag een leuke reisje, ...

57 jarige dame, regio Vlaams Brabant (ref 304)

Voormalig afdelingsmanager

Trouwe, positief ingestelde dame. Deze dame geniet van fitnessen, lezen, zwemmen, koken. Wanneer ze erop uit gaat, gaat ze graag naar een restaurant, of maakt ze een trip met de Mobile home (bestemming valt altijd te bespreken). Deze knappe dame zoekt een man met "knuffelbeer gehalte", die van humor houdt!

55 jarige dame, regio Limburg (ref 305)

Moderne, stijlvolle dame

Deze leuke, eerlijke dame zoekt een trouwe partner. Ze heeft een dynamische persoonlijkheid, houdt van koken, wandelen en interieur. Haar ideale partner is een spontane man, die minstens 178cm groot is ;)

58 jarige man, regio Antwerpen (ref 306)

Elektricien, regio Antwerpen

Deze grote, humoristische en romantische man houdt van gezelligheid. 


Hij gaat er graag een dagje op uit, eens iets eten, drinken,.. 


Hij zoekt een spontane dame in de buurt van Antwerpen, om het samen nóg gezelliger te maken! ;)

71 jarige man, regio Limburg (ref 207)

Gespensioneerde Chauffeur

Hij is een rustige, vriendelijke man die actief en gezond in het leven staat. De natuur, fietsen en wandelen zijn zijn grootste bezigheden die hij graag doet en het zou fijn zijn dat hij een dame ontmoet om deze interesses mee te delen.

77  jarige man, regio Vlaams Brabant (ref 205)

Charmante, liefhebbende en zorgende man

Deze man is erg geestig en levenslustig, dat merk je vrijwel onmiddellijk wanneer je met hem een praatje maakt. Hij kan nog volop van het leven genieten, hoewel hij dit toch nog liever met een partner samen zou willen doen. Hij is erg aangenaam in de omgang en erg sociaal en kan over heel veel dingen meepraten. Hij heeft een breed interesseveld en is daarenboven zeer behulpzaam. Hij geniet ervan om voor zijn partner te kunnen zorgen, en is ook op zoek naar iemand die dat ook voor hem wil doen. Zijn zicht is sterk achteruitgegaan, wat het voor hem minder gemakkelijk maakt, maar zijn charme is des te groter. Een prachtige man met het hart op de juiste plaats.

59 jarige man, regio West Vlaanderen (ref 312)

Bouwvakker

Hij is een rustige en zeer sympathieke man. Hij vindt een open communicatie in een relatie zeer belangrijk. Hierdoor kan je aan hem alles zeggen. Hij staat voor alles open in het leven en wilt alles een kans geven. Hij houdt van fietsen, wandelen en vissen. Zijn partner is een vrouw tussen de 50 en 59 jaar die net zoals hem een sportieve stijl heeft. Hij zou het zeer leuk vinden om op een zondag samen de fiets te nemen bij mooi weer, ergens naartoe te rijden en daar een gezellige dag samen door te brengen.

64 jarige man, regio Oost-vlaanderen (ref 311)

Sportieve voormalig fiscalist 

Sportief gebouwde en humoristische man zoekt vrouw die graag met hem sportieve activiteiten doet. Zij is iemand zeer lief en aangenaam in omgang. Het verleden heeft ze volledig afgesloten en de focus ligt op de toekomst. Hij kan net als haar goed relativeren en hun relatie is gebaseerd op vertrouwen en betrouwbaarheid. Ook is de relatie gebaseerd op humor en amusement.

50 jarige dame, regio Limburg (ref 101)

Werkzaam de sector van voedingssuplementen

Sportieve en rustige dame zoekt warme knuffelaar om samen te genieten van het leven! Zij is heel gevoelig persoon, open en sociaal met gevoel voor humor. Hij is een zachte en sportieve initiatiefnemer die grappig en romantisch uit de hoek kan komen. Hij zoekt net zoals zij een genegen en communicatieve partner om een relatie op te bouwen.

67 jarige dame, regio Limburg (ref 144)

Stijlvolle freelancer

Deze stijlvolle, vlotte, moderne en mooie dame is een echt familiemens. Een bezige bij die op zoek is naar een verzorgde heer die "zijn mannetje" kan staan. Zij is gelukkig met haar leven, heeft een grote vriendenkring, maar het gevoel blijft dat een partner haar leven zal verrijken!

63 jarige dame, regio Vlaams-Brabant (ref 105)

Regentes op rust

Zij is een sociale levenslustige dame die zelfstandig in het leven staat en rechtuit is. Eerlijkheid en respect zijn belangrijke waarden voor haar. Regelmatig zet zij zich in voor vrijwilligerswerk. Ze zou graag kennis maken met een charmante, romantische heer die respectvol en eerlijk in het leven staat. Iemand om mooie momenten te delen, verrijkende gesprekken te voeren en te reizen. De nodige dosis humor mag hierbij zeker niet ontbreken. Hij is ongeveer 60 à 70 jaar.

57 jarige dame, regio Antwerpen (ref 106)

Laborante

Zij is een vlotte en sportieve dame. Ze wandelt en fietst heel graag, maar ook tennis en skiën horen tot haar favoriete activiteiten. Graag zou een sociale en tevens ook een actieve man ontmoeten van ongeveer 54 à 65 jaar die net als haar samen wilt genieten van het leven, maar ook de voorkeur geeft aan een LAT relatie.

47 jarige man, regio Antwerpen (ref 313)

Zachtaardige landbouwer te Meerhout 

Deze sympathieke heer is werkzaam als magazijnarbeider. Hierbuiten heeft hij zijn eigen landbouwbedrijf, wat voor hem ook ontspanning is. 


Hij is een zachtaardige, zorgende man, die graag met zijn partner op leuke daguitstapjes zou gaan, en graag met haar zou genieten van het thuis zijn!

59 jarige man, regio oost-vlaanderen (ref 314)

Mechanieker & antiekliefhebber

Hij is een rustige man met interesse voor antiek. 

Hij is een echte handige harry, en die talenten gebruikt hij om zijn huis te verbouwen (één van zijn huidige hobby's). Ook wat klussen bij mensen thuis, vindt hij super!


Hij wenst een vrouw tussen 50 en 60 jaar te ontmoeten die actief, energievol en enthousiast in het leven staat. Net zoals hem, houdt ze van kunst en heeft ze interesse om mee te gaan naar voorstellingen.

61 jarige man, regio limburg (ref 315)

Voormalig zelfstandige in interieurs

Deze man is een creatieve duizendpoot. Hij houdt van huizen aan te kopen, deze te renoveren en te verhuren. Hij kan in oud eiken zeer mooie meubels en keukens maken. Hij is een zeer lieve en respectvolle man. Hij vindt het belangrijk dat zijn partner net zoals hem actief in het leven staat. Zij wilt samen met hem nog op reis gaan en leuke uitstappen maken. Zij is een correct persoon die weet waar ze mee bezig is.

61 jarige man, regio West-Vlaanderen (ref 124)

Voormalig zaakvoerder kledingzaak

Hij is een verzorgde man met 2 grote passies in zijn leven: muziek en sport, maar mist toch een fijne partner aan zijn zijde om samen te kunnen genieten van de mooie dingen in het leven. Hij is in de omgang eerder gereserveerd in het begin, rustig van aard, en steekt graag een handje toe om te helpen. De dame die hij wenst te ontmoeten mag best een pittige dame zijn, om een goede balans in de relatie te brengen.

82 jarige dame, regio OOST-VLAANDEREN (ref 153)

Dame op rust

Haar leeftijd zou men haar niet aangeven! Deze energieke en sympathieke dame is graag actief bezig en wenst dan ook graag kennis te maken met een eveneens nog actieve heer, om samen verder te genieten van de leuke dingen des levens. Deze heer is 70 à 85jaar.

70 jarige dame, regio Limburg (ref 127)

Voormalig kleuteronderwijzeres

Zij is een kokette dame die je makkelijk een stuk jonger schat Ze houdt zich graag aan afspraken, familie is zeer belangrijk voor haar, is zeer hulpvaardig, zorgzaam, zelfstandige ingesteld, loyaal, trouw en nog zeer actief. Maakt graag kennis met een heer van ongeveer van 65 à 73 jaar, een communicatief type, mag een initiatiefnemer zijn, vriendelijk, iemand die genegeheid kan geven, een knuffelaar net als haar, om samen rustig een mooie relatie op te bouwen.

77 jarige dame, regio Vlaams-Brabant (ref 135)

Goeduitziende dame

Lieve oudere , positieve dame die goed weet wat ze wilt en niet wilt, zoekt een oudere nette ,joviale man, eerlijk in omgang die zijn zegje kan doen ..houdt van uitstapjes en op reis gaan en die ook houdt van koken

58 jarige dame, regio LIMBURG (ref 136)

Leerkracht

Mooie, stijlvolle, sportieve en zelfstandige vrouw. Zij staat open voor een "eerlijke" relatie die voor beiden een" meerwaarde" biedt, zodat je geleidelijk kan "thuiskomen" bij elkaar. Haar interesses zijn uiteenlopend: sport, natuur, etc. Maar af en toe graag ook een vleugje cultuur! Bij haar past een vlotte, sportieve, grotere (gentle)man, jong van geest, net als haar.

60 jarige dame, regio MECHELEN (ref 137)

Lieve dame met zorgzaam hart

Met een brede lach op haar gezicht komt deze lieve vrouw heel vriendelijk over. Ze kan heel open en leuk vertellen. Ze geniet graag van het leven en houdt van leuke en gezellige uitjes. Ze wil heel graag een gezellige en positieve man ontmoeten. Iemand die nog erg actief is en graag fietst, zwemt en wandelt. Een open karakter, eerlijk en betrouwbaar.

83 jarige dame, Regio Antwerpen (ref 141)

Gepensioneerde, elegante dame

Deze zachte lieve weduwe ziet er veel jonger uit dan ze is. Ze is nog heel actief en vitaal zowel fysiek als mentaal. Ze past zich gemakkelijk aan en heeft veel interesses.Ze wil graag kennis-maken met een vriendelijke en vitale man die stevig in zijn schoenen staat. Iemand die vooruit strevend is en optimistisch denkend. Hij houdt zeker niet van ruzie maken. Kortom, een leuke en gezellige man om samen nog een mooie toekomst mee op te bouwen

61 jarige man, regio ANTWERPEN-KEMPEN (ref 123)

Voormalig huisschilder

Rustige en eerlijke man zoekt behulpzame lieve vrouw. Hij is geduldig en laat graag alles op zich afkomen. Zij is praatgraag en houdt van droge humor. Woont bij voorkeur ook in de regio.

78 jarige man, regio LIMBURG (ref 122)

Op rust, voormalig pistoolschilder

Hij is een grote en verzorgde man die een opgewekt karakter heeft en graag nog eens gaat dansen of kan genieten van een familiefeestje. Hij is zeer zorgzaam en graag nog actief bezig in en rond het huis. Hij wenst een lieve dame te ontmoeten die ook grote Limburg woont en die net als hem nog graag geniet van het leven.

60 jarige man, regio WEST-Vlaanderen (ref 124)

Voormalig zelfstandige kledingzaak

Hij is een verzorgde man met 2 grote passies in zijn leven; muziek en sport, maar mist toch nog een fijne partner aan zijn zijde om samen te kunnen genieten van de mooie dingen in het leven. Hij is in de omgang eerder gereserveerd in eerste instantie, rustig van aard en steekt graag een handje toe om te helpen. De dame die hij wenst te ontmoeten mag best een pittige dame zijn, om een goede balans in de relatie te brengen.

69 jarige man, regio VLAAMS-BRABANT (ref 125)

Politiecommissaris op rust

Hij is een grote, slanke man met grijzig haar die sociaal, hulpvaardig en rustig van aard is. Hij is een intelligente man die met veel interesse geschiedenisboeken leest en af en toe graag wandelt. Wenst kennis te maken met een lieve dame van ongeveer 60 à 70 jaar waarmee hij fijne gesprekken kan voeren en een hechte relatie mee kan opbouwen.

59 jarige man, regio ANTWERPEN-KEMPEN (ref 126)

Directeur

Hij is een man die te omschrijven is als loyaal, flexibel, positief ingesteld, houdt van humor, maakt graag plezier, nieuwsgezind, trouw, houdt van structuur en stiptheid, is innovatief en gaat mee met zijn tijd en is zeer sociaal. Wenst graag een mooie, slanke dame te ontmoeten van ongeveer 50 à 60 jaar die weet wat ze wilt, ook een sociaal type is, met humor, beetje sportief, iemand die van aanpakken weet en een fijne gesprekspartner is, om samen een standvastige relatie op te bouwen.

63 jarige man, regio ANTWERPEN GRENS NEDERLAND (ref 128)

Zelfstandig uitbater kapperszaak

Hij heeft een kapperszaak in Nederland, net over de grens met België. Hij ziet er verzorgd, uit en is modern gekleed. Verder is hij heel sociaal en staat altijd open voor goed gesprek. Gaat graag uit eten of een terrasje doen. Wenst kennis te maken met een dame die verzorgd is, modieus, vrouwelijk en heeft het allemaal mooi op een rijtje. Ze reist graag, staat open voor een LAT relatie en is tussen 55j en 60j.

59 jarige man, regio ANTWERPEN-KEMPEN (ref 126)

Directeur

Hij is een man die te omschrijven is als loyaal, flexibel, positief ingesteld, houdt van humor, maakt graag plezier, nieuwsgezind, trouw, houdt van structuur en stiptheid, is innovatief en gaat mee met zijn tijd en is zeer sociaal. Wenst graag een mooie, slanke dame te ontmoeten van ongeveer 50 à 60 jaar die weet wat ze wilt, ook een sociaal type is, met humor, beetje sportief, iemand die van aanpakken weet en een fijne gesprekspartner is, om samen een standvastige relatie op te bouwen.

63 jarige man, regio ANTWERPEN GRENS NEDERLAND (ref 128)

Zelfstandig uitbater kapperszaak

Hij heeft een kapperszaak in Nederland, net over de grens met België. Hij ziet er verzorgd, uit en is modern gekleed. Verder is hij heel sociaal en staat altijd open voor goed gesprek. Gaat graag uit eten of een terrasje doen. Wenst kennis te maken met een dame die verzorgd is, modieus, vrouwelijk en heeft het allemaal mooi op een rijtje. Ze reist graag, staat open voor een LAT relatie en is tussen 55j en 60j.

63 jarige man, regio ANTWERPEN-KEMPEN (ref 134)

Voormalig chauffeur

Deze slanke, sociale en vriendelijke man zou graag een lieve dame ontmoeten van ongeveer 55 à 65 jaar, uit de regio Kempen of Noord-Limburg om samen een fijne relatie uit te bouwen. Vooral genieten van de kleine dingen vindt hij belangrijk. Verder is hij een bezige bij en er is niets in huis dat hij niet kan maken ;)

71 jarige man, regio DENDERMONDE (ref 138)

Voormalig cipier

Hij is een zachte, rustige man die nog actief in het leven staat. Zo gaat hij nog naar de muziekschool om elektrische gitaar te leren spelen. Hij is op zoek naar een deftige vrouw die samen met hem naar optredens wil gaan kijken, iets gaan eten, ... Zij zoekt net zoals hem een genegen en sociale partner om samen nog leuke dingen te beleven.

Getuigenissen van onze leden:

"Ik vond mijn grote liefde dankzij Liefdesmakelaar! 
Nooit gedacht dit nog op mijn zestigste mee te mogen maken, dankjewel hiervoor!" 

R. 60 jaar, Antwerpen

"Eindelijk een aangename manier om in contact te komen met andere alleenstaande, al zeer leuke ontmoetingen
gehad, ben er zeker van dat ik via Liefdesmakelaar de ware zal vinden!"


W. 58 jaar, Limburg

"Wij willen Liefdesmakelaar heel hard bedanken om ons aan elkaar te hebben voorgesteld. 
Wij zullen jullie aan alle 50+ alleenstaande zeker aanraden!"


S & F (53 en 57 jaar) Oost-Vlaanderen

"Correct, eerlijk en vooral betrouwbaar en in jullie opdracht meer dan geslaagd!  
Terug verliefd tot over mijn oren. Een Top relatiebureau, Liefdesmakelaar!"


J. 69 jaar, Vlaams-Brabant