Ontmoetings- & relatiebureau voor 50+

Bel ons:  0476 79 16 02

Bekijk onze contact advertenties

Een kleine greep uit onze aangesloten leden

Bekijk hier alvast contactadvertenties van enkele van onze ingeschreven leden. Voel je je aangesproken door één van onze leden? Dan brengt ons ontmoetings- en relatiebureau je graag in contact! Dames kunnen vanaf 47 jaar lid worden, heren vanaf 49 jaar.

70 jarige dame, regio West-Vlaanderen (ref 110)

Voormalige leerkracht

Zij is een lieve zachtaardige dame die graag nog actief bezig is. Ze houdt ervan om onder de mensen te komen, met vrienden te gaan fietsen en samen lekker te eten. Heeft een grote interesse voor reizen en cultuur. Ze is op zoek naar een lieve rustige man rond haar leeftijd. Iemand die houdt van gezellig samen zijn en graag met haar eens op uitstap of op reis gaat.

73 jarige dame, regio
Oost-vlaanderen (ref 156)

Zachtaardige en warmhartige vrouw

Deze mooie, verzorgde en optimistische dame heeft een heel groot hart. Ze houdt van rode wijn en mensen kijken op een terrasje. Door haar empathie is ze heel behulp- en zorgzaam. Een rustige man die goed kan luisteren, maar ook zijn mening durft te zeggen, zou ideaal bij haar passen. Samen genieten van kleine dingen een goed relativeren, is wat zij zoekt in een relatie

71 jarige dame, regio Limburg (ref 111)

Voormalig mede-zaakvoerster supermarkt

Onafhankelijke en moderne vrouw zoekt een eerlijke en positief ingestelde levensgenieter met pit. Zij is een praatgraag, vooruitdenkend en temperamentvol familiemens die houdt van reizen. Hij is een fiere, verzorgde en beleefde man met toekomstvisie die zich durft open te stellen. Samen valt er nog zo veel te ontdekken!

56 jarige dame, regio Limburg (ref 118)

Zelfstandige schoonheidssalon

Zij is een mooie, slanke en sociale dame met een pittig karakter die nog zeer actief en met veel energie in het leven staat. Graag ontmoet ze een charmante en verzorgde man met een sterke persoonlijkheid van ongeveer 50 à 60 jaar om een serieuze en fijne relatie mee uit te bouwen.

52 jarige man, regio Antwerpen-Kempen (ref 112)

Werkzaam in de tentenbouwsector

Hij is een goed uitziende, vlotte man, die heel sociaal is in de omgang. Graag actief bezig; een echte 'handige harry'. Zeker ook een levensgenieter, reist graag, houdt van lekker uit eten gaan. Zou dit samen graag terug delen met een leuke en mooie vrouw van ongeveer 45 à 55 jaar

54 jarige man, regio Antwerpen (ref 113)

Optimistische werfleider

Hij is een vlotte, lieve en verzorgde man met een vrolijke uitstraling. De vriendelijkheid zelf waar je direct bij op je gemakt bent. Hij houdt niet van harde woorden maar wel van leuke verassingen. Hij wil graag kennismaken met een lieve, eerlijke vrouw met een goede dosis pit. Een vrouw die open kan communiceren op een rustige manier iemand die graag zorgt, en leuke uitstapjes doet. Een vleugje humor erbij en het plaatje is helemaal compleet!

58 jarige man, regio antwerpen (ref 145)

Zelfstandig verkoper

Deze man met een hart van goud is heel attent. Hij kan heel goed relativeren en geniet graag van de kleine dingen in het leven. Hij wil zich heel graag nog verder ontplooien in het leven, maar liefst niet alleen. Hij zou graag een warme, lieve en zorgzame vrouw leren kennen. Een nette dame met veel interesses. Iemand die graag actief bezig is en initiatieven durft nemen.

69 jarige man, regio Antwerpen-Kempen (ref 116)

Gepensioneerde verkoper in de textielsector

Hij is een normaal gebouwde man, met nog een volle witte haardos en bruine ogen. Van karakter is hij recht door zee en tracht steeds correct en eerlijk met iedereen om te gaan. Hij is nog jong van geest en ook nog zeer actief, hij leest graag, wandelt regelmatig en gaat soms nog op uitstap met zijn motor. Wenst kennis te maken met eveneens nog een actieve dame van ongeveer 60 à 70 jaar om bij voorkeur een fijne LAT relatie mee op te bouwen.

51 jarige man, regio Limburg (ref 132)

Zelfstandig ondernemer

Hij is een grote, slanke en verzorgde man, die het zakelijk goed heeft weten aan te pakken, maar nu ook graag wat meer quality time heeft. Momenten samen wil hij graag delen met een lieve dame van 45 à 55 jaar, die ook wel eens wat initiatief durft nemen.

59 jarige man, regio West-Vlaanderen (ref 157)

Werkzaam in de metaalsector

Hij is een goed uitziende, vlotte man, die heel sociaal is in de omgang. Graag actief bezig; een echte 'handige harry'. Hij reist graag en houdt van lekker uit eten gaan. Zou dit samen graag delen met een zachtaardige slanke vrouw van ongeveer 50 à 65 jaar. Hij is een mannelijke man, met nog een volle haardos en bruine ogen. Van karakter is hij recht door zee en tracht steeds correct en eerlijk met iedereen om te gaan. Hij is nog jong van geest en ook nog zeer actief. Wenst kennis te maken met eveneens nog een actieve dame om een vaste relatie mee op te bouwen.

50 jarige dame, regio Limburg (ref 101)

Werkzaam de sector van voedingssuplementen

Sportieve en rustige dame zoekt warme knuffelaar om samen te genieten van het leven! Zij is heel gevoelig persoon, open en sociaal met gevoel voor humor. Hij is een zachte en sportieve initiatiefnemer die grappig en romantisch uit de hoek kan komen. Hij zoekt net zoals zij een genegen en communicatieve partner om een relatie op te bouwen.

67 jarige dame, regio Limburg (ref 144)

Stijlvolle freelancer

Deze stijlvolle, vlotte, moderne en mooie dame is een echt familiemens. Een bezige bij die op zoek is naar een verzorgde heer die "zijn mannetje" kan staan. Zij is gelukkig met haar leven, heeft een grote vriendenkring, maar het gevoel blijft dat een partner haar leven zal verrijken!

63 jarige dame, regio Vlaams-Brabant (ref 105)

Regentes op rust

Zij is een sociale levenslustige dame die zelfstandig in het leven staat en rechtuit is. Eerlijkheid en respect zijn belangrijke waarden voor haar. Regelmatig zet zij zich in voor vrijwilligerswerk. Ze zou graag kennis maken met een charmante, romantische heer die respectvol en eerlijk in het leven staat. Iemand om mooie momenten te delen, verrijkende gesprekken te voeren en te reizen. De nodige dosis humor mag hierbij zeker niet ontbreken. Hij is ongeveer 60 à 70 jaar.

57 jarige dame, regio Antwerpen (ref 106)

Laborante

Zij is een vlotte en sportieve dame. Ze wandelt en fietst heel graag, maar ook tennis en skiën horen tot haar favoriete activiteiten. Graag zou een sociale en tevens ook een actieve man ontmoeten van ongeveer 54 à 65 jaar die net als haar samen wilt genieten van het leven, maar ook de voorkeur geeft aan een LAT relatie.

52 jarige man, regio Limburg (ref 102)

Verantwoordelijke in de publieke sector

Na lang zijn eigen zaak gerund te hebben, heeft hij de overstap gezet naar een iets rustigere functie om zo ook meer van het leven te kunnen genieten, enkel ontbreekt een lieve, zachtaardige dame van ongeveer 45 à 55 jaar met een voller postuur. Hij is eerder rustig van aard, zorgzaam en kan heel romantisch uit de hoek komen.

68 jarige man, regio Vlaams-Brabant (ref 107)

Zelfstandige in de agrarische sector op rust

Deze zachtaardig en rustige man heeft veel gevoel voor humor en is tikkeltje ondeugend. Hij heeft heel zijn leven hard gewerkt en is nog steeds zeer actief, stilzitten is niet aan hem besteed. Hij is op zoek naar een eenvoudige, lieve dame die graag lacht en plezier maakt. Het innerlijke is voor hem veel belangrijker dan het uiterlijke.

61 jarige man, regio Oost-Vlaanderen (ref 139)

Voormalig zelfstandige in interieurs

Deze man is een creatieve duizendpoot. Hij houdt van huizen aan te kopen, deze te renoveren en te verhuren. Hij kan in oud eiken zeer mooie meubels en keukens maken. Hij is een zeer lieve en respectvolle man. Hij vindt het belangrijk dat zijn partner net zoals hem actief in het leven staat. Zij wilt samen met hem nog op reis gaan en leuke uitstappen maken. Zij is een correct persoon die weet waar ze mee bezig is.

61 jarige man, regio West-Vlaanderen (ref 124)

Voormalig zaakvoerder kledingzaak

Hij is een verzorgde man met 2 grote passies in zijn leven: muziek en sport, maar mist toch een fijne partner aan zijn zijde om samen te kunnen genieten van de mooie dingen in het leven. Hij is in de omgang eerder gereserveerd in het begin, rustig van aard, en steekt graag een handje toe om te helpen. De dame die hij wenst te ontmoeten mag best een pittige dame zijn, om een goede balans in de relatie te brengen.

82 jarige dame, regio OOST-VLAANDEREN (ref 153)

Dame op rust

Haar leeftijd zou men haar niet aangeven! Deze energieke en sympathieke dame is graag actief bezig en wenst dan ook graag kennis te maken met een eveneens nog actieve heer, om samen verder te genieten van de leuke dingen des levens. Deze heer is 70 à 85jaar.

70 jarige dame, regio Limburg (ref 127)

Voormalig kleuteronderwijzeres

Zij is een kokette dame die je makkelijk een stuk jonger schat Ze houdt zich graag aan afspraken, familie is zeer belangrijk voor haar, is zeer hulpvaardig, zorgzaam, zelfstandige ingesteld, loyaal, trouw en nog zeer actief. Maakt graag kennis met een heer van ongeveer van 65 à 73 jaar, een communicatief type, mag een initiatiefnemer zijn, vriendelijk, iemand die genegeheid kan geven, een knuffelaar net als haar, om samen rustig een mooie relatie op te bouwen.

77 jarige dame, regio Vlaams-Brabant (ref 135)

Goeduitziende dame

Lieve oudere , positieve dame die goed weet wat ze wilt en niet wilt, zoekt een oudere nette ,joviale man, eerlijk in omgang die zijn zegje kan doen ..houdt van uitstapjes en op reis gaan en die ook houdt van koken

58 jarige dame, regio LIMBURG (ref 136)

Leerkracht

Mooie, stijlvolle, sportieve en zelfstandige vrouw. Zij staat open voor een "eerlijke" relatie die voor beiden een" meerwaarde" biedt, zodat je geleidelijk kan "thuiskomen" bij elkaar. Haar interesses zijn uiteenlopend: sport, natuur, etc. Maar af en toe graag ook een vleugje cultuur! Bij haar past een vlotte, sportieve, grotere (gentle)man, jong van geest, net als haar.

60 jarige dame, regio MECHELEN (ref 137)

Lieve dame met zorgzaam hart

Met een brede lach op haar gezicht komt deze lieve vrouw heel vriendelijk over. Ze kan heel open en leuk vertellen. Ze geniet graag van het leven en houdt van leuke en gezellige uitjes. Ze wil heel graag een gezellige en positieve man ontmoeten. Iemand die nog erg actief is en graag fietst, zwemt en wandelt. Een open karakter, eerlijk en betrouwbaar.

83 jarige dame, Regio Antwerpen (ref 141)

Gepensioneerde, elegante dame

Deze zachte lieve weduwe ziet er veel jonger uit dan ze is. Ze is nog heel actief en vitaal zowel fysiek als mentaal. Ze past zich gemakkelijk aan en heeft veel interesses.Ze wil graag kennis-maken met een vriendelijke en vitale man die stevig in zijn schoenen staat. Iemand die vooruit strevend is en optimistisch denkend. Hij houdt zeker niet van ruzie maken. Kortom, een leuke en gezellige man om samen nog een mooie toekomst mee op te bouwen

61 jarige man, regio ANTWERPEN-KEMPEN (ref 123)

Voormalig huisschilder

Rustige en eerlijke man zoekt behulpzame lieve vrouw. Hij is geduldig en laat graag alles op zich afkomen. Zij is praatgraag en houdt van droge humor. Woont bij voorkeur ook in de regio.

78 jarige man, regio LIMBURG (ref 122)

Op rust, voormalig pistoolschilder

Hij is een grote en verzorgde man die een opgewekt karakter heeft en graag nog eens gaat dansen of kan genieten van een familiefeestje. Hij is zeer zorgzaam en graag nog actief bezig in en rond het huis. Hij wenst een lieve dame te ontmoeten die ook grote Limburg woont en die net als hem nog graag geniet van het leven.

60 jarige man, regio WEST-Vlaanderen (ref 124)

Voormalig zelfstandige kledingzaak

Hij is een verzorgde man met 2 grote passies in zijn leven; muziek en sport, maar mist toch nog een fijne partner aan zijn zijde om samen te kunnen genieten van de mooie dingen in het leven. Hij is in de omgang eerder gereserveerd in eerste instantie, rustig van aard en steekt graag een handje toe om te helpen. De dame die hij wenst te ontmoeten mag best een pittige dame zijn, om een goede balans in de relatie te brengen.

69 jarige man, regio VLAAMS-BRABANT (ref 125)

Politiecommissaris op rust

Hij is een grote, slanke man met grijzig haar die sociaal, hulpvaardig en rustig van aard is. Hij is een intelligente man die met veel interesse geschiedenisboeken leest en af en toe graag wandelt. Wenst kennis te maken met een lieve dame van ongeveer 60 à 70 jaar waarmee hij fijne gesprekken kan voeren en een hechte relatie mee kan opbouwen.

59 jarige man, regio ANTWERPEN-KEMPEN (ref 126)

Directeur

Hij is een man die te omschrijven is als loyaal, flexibel, positief ingesteld, houdt van humor, maakt graag plezier, nieuwsgezind, trouw, houdt van structuur en stiptheid, is innovatief en gaat mee met zijn tijd en is zeer sociaal. Wenst graag een mooie, slanke dame te ontmoeten van ongeveer 50 à 60 jaar die weet wat ze wilt, ook een sociaal type is, met humor, beetje sportief, iemand die van aanpakken weet en een fijne gesprekspartner is, om samen een standvastige relatie op te bouwen.

63 jarige man, regio ANTWERPEN GRENS NEDERLAND (ref 128)

Zelfstandig uitbater kapperszaak

Hij heeft een kapperszaak in Nederland, net over de grens met België. Hij ziet er verzorgd, uit en is modern gekleed. Verder is hij heel sociaal en staat altijd open voor goed gesprek. Gaat graag uit eten of een terrasje doen. Wenst kennis te maken met een dame die verzorgd is, modieus, vrouwelijk en heeft het allemaal mooi op een rijtje. Ze reist graag, staat open voor een LAT relatie en is tussen 55j en 60j.

59 jarige man, regio ANTWERPEN-KEMPEN (ref 126)

Directeur

Hij is een man die te omschrijven is als loyaal, flexibel, positief ingesteld, houdt van humor, maakt graag plezier, nieuwsgezind, trouw, houdt van structuur en stiptheid, is innovatief en gaat mee met zijn tijd en is zeer sociaal. Wenst graag een mooie, slanke dame te ontmoeten van ongeveer 50 à 60 jaar die weet wat ze wilt, ook een sociaal type is, met humor, beetje sportief, iemand die van aanpakken weet en een fijne gesprekspartner is, om samen een standvastige relatie op te bouwen.

63 jarige man, regio ANTWERPEN GRENS NEDERLAND (ref 128)

Zelfstandig uitbater kapperszaak

Hij heeft een kapperszaak in Nederland, net over de grens met België. Hij ziet er verzorgd, uit en is modern gekleed. Verder is hij heel sociaal en staat altijd open voor goed gesprek. Gaat graag uit eten of een terrasje doen. Wenst kennis te maken met een dame die verzorgd is, modieus, vrouwelijk en heeft het allemaal mooi op een rijtje. Ze reist graag, staat open voor een LAT relatie en is tussen 55j en 60j.

63 jarige man, regio ANTWERPEN-KEMPEN (ref 134)

Voormalig chauffeur

Deze slanke, sociale en vriendelijke man zou graag een lieve dame ontmoeten van ongeveer 55 à 65 jaar, uit de regio Kempen of Noord-Limburg om samen een fijne relatie uit te bouwen. Vooral genieten van de kleine dingen vindt hij belangrijk. Verder is hij een bezige bij en er is niets in huis dat hij niet kan maken ;)

71 jarige man, regio DENDERMONDE (ref 138)

Voormalig cipier

Hij is een zachte, rustige man die nog actief in het leven staat. Zo gaat hij nog naar de muziekschool om elektrische gitaar te leren spelen. Hij is op zoek naar een deftige vrouw die samen met hem naar optredens wil gaan kijken, iets gaan eten, ... Zij zoekt net zoals hem een genegen en sociale partner om samen nog leuke dingen te beleven.

Getuigenissen van onze leden:

"Eindelijk een aangename manier om in contact te komen met andere alleenstaande, al zeer leuke ontmoetingen
gehad, ben er zeker van dat ik via Liefdesmakelaar de ware zal vinden!"


W. 58 jaar, Limburg

"Wij willen Liefdesmakelaar heel hard bedanken om ons aan elkaar te hebben voorgesteld. 
Wij zullen jullie aan alle 50+ alleenstaande zeker aanraden!"


S & F (53 en 57 jaar) Oost-Vlaanderen

"Correct, eerlijk en vooral betrouwbaar en in jullie opdracht meer dan geslaagd!  
Terug verliefd tot over mijn oren. Een Top relatiebureau, Liefdesmakelaar!"


J. 69 jaar, Vlaams-Brabant

"Ik vond mijn grote liefde dankzij Liefdesmakelaar! 
Nooit gedacht dit nog op mijn zestigste mee te mogen maken, dankjewel hiervoor!" 


R. 60 jaar, Antwerpen

Meer informatie nodig?