Relatiebureau met relatie-experten voor Singles

Liefdesmakelaar

BEKIJK ONZE
SINGLES IN DE KIJKER

Ontdek hier alvast enkele van onze Singels

Bekijk hier alvast korte voorstellingen van enkele van onze Singles. Voel je je aangesproken door één van deze leuke singles? 

Aarzel dan niet om ons te contacteren

man.png

31 JARIGE MAN, REGIO VLAAMS-BRABANT

Dispatcher-teamleider

Hij is woonachtig te Vilvoorde en niet honkvast. Deze sportieve en verzorgde man is teamleader in de dispatching. Hij is loyaal, weet van aanpakken en je kan op hem rekenen. Zijn hobby's zijn joggen (3x/week), lekker uit eten gaan, reizen en leuke uitstappen ondernemen. Hij kijkt ernaar uit om met zijn partner leuke uitjes te maken en dingen te ontdekken.

man.png

38 JARIGE MAN, REGIO WEST-VLAANDEREN

Bedrijfsleider

Hij is een zorgzame, respectvolle en sympathieke man met het hart op de juiste plaats. Hij houdt van structuur, netheid en orde in het leven. Hij biedt veiligheid en en beschermend gevoel met een knuffelgehalte. Hij hecht veel belang aan waarden, normen en principes. Hij wenst een vrouw te ontmoeten die net zoals hem eerder een rustig type is maar houdt van een vlotte, spontane babbel met zin voor humor. Net zoals hem is ze rechtuit en vindt ze eerlijkheid en communicatie in een relatie belangrijk.

vrouw.png

37 JARIGE VROUW, REGIO LIMBURG

Vlotte leerkrachte

Deze leerkrachte is een avontuurlijke, sociale bij. Ze houdt ervan om nieuwe contacten te leggen, en avontuurlijke tripjes te plannen. Ze zoekt een eerder stoerdere man die stevig in zijn schoenen staat, en weet wat hij wil in het leven!

vrouw.png

67 JARIGE VROUW, REGIO VLAAMS-BRABANT

Lieve dame, jong van inborst

Deze lieve dame van 67 jaar oud houdt enorm van breien. Ze doet vrijwilligerswerk 1x week in het nabij gelegen rusthuis, gaat er met de bewoners breien. Ze is 36 jaar actief geweest als machine operator bij Douwe Egberts. Ze kan genieten van een restaurantbezoekje of een goed boek. Ze zoekt een betrouwbare, sociale man die interesse toont in haar. Liefst woont hij regio Leuven-Brussel.

man.png

29 JARIGE MAN, REGIO ANTWERPEN

Opitimistische ICT consultant

Deze sympathieke, lieve en rustige man verteld heel vlot en heeft een hele aangename stem. Luisteren kan hij evenwel zeer goed. Hij is gevoelig, empathisch en loyaal. Tevens is hij flexibel en past zich gemakkelijk aan. Hij wil graag een opgewekte, toffe en lieve vrouw ontmoeten die graag initiatieven neemt en er volledig voor gaat. Ook is ze eerlijk, zorgzaam en open is haar communicatie. Ze is zeker ook vlot en eerder extravert. Knuffelen en affectie tonen vindt ze ook heel belangrijk.

vrouw.png

57 JARIGE VROUW, REGIO  ANTWERPEN

Bediende

Deze begripvolle, empathische en behulpzame dame zou graag een authentieke en lieve man ontmoeten die attent is. Iemand waar ze zich goed bij voelt en die op dezelfde golflengte zit. Ze is een harde werker die graag in haar tuin vertoeft en ze kijkt ernaar uit om samen activiteiten, weekendjes weg en reizen te ondernemen. In een relatie vindt ze het belangrijk om zich verbonden te voelen en eerlijk te zijn met elkaar.

man.png

28 JARIGE MAN, REGIO WEST-VLAANDEREN

Schipper

Hij is een behulpzame jongeman die steeds in de weer is voor de ander. Sociaal contacten vindt hij belangrijk en houdt van gezelschap. Hij is een harde werker en steeds doelgericht. Wanneer hij terug thuis is vindt hij het fijn om te genieten van de kleine dingen en de dagdagelijkse activiteiten. Hij wenst graag een spontane, vlotte dame te ontmoeten die stevig in haar schoenen staat en zelfstandig is. Ze is trouw, begripvol en sociaal.

man.png

75 JARIGE MAN, REGIO ANTWERPSE KEMPEN

Vrachtwagenchauffeur op rust

Hij is een verzorgde en nette man die vlot in de omgang is en zeer betrouwbaar. Hij geniet nog volop van het leven en dan vooral van de kleine dingen, een terrasje, een kaartspel met vrienden, een fietstocht....maar mist hierin wel een lieve dame aan zijn zijde .

man.png

38 JARIG MAN, REGIO ANTWERPEN-KEMPEN

Charmante bediende/ filmmaker

Deze leuke man is volop bezig met het uitbouwen van zijn carrière als persjournalist. Hij is creatief aangelegd, en brengt graag een avontuurlijke toets aan zijn leven. Hij zoekt een leuke dame, die stabiel door het leven gaat, om samen te groeien, en een leuke toekomst uit te bouwen.

vrouw.png

22 JARIGE DAME, REGIO ANTWERPEN

Vlotte en creatief onderneemster

Deze vlotte, goedlachse jongedame is pittig en ondernemend. Ze is heel zorgzaam en empathisch maar zeker ook ambitieus met een groot doorzettingsvermogen. Ze heeft een hele gevoelige kant en houdt van eerlijke communicatie. De man die ze wil ontmoeten ziet er mannelijk en stoer uit. Hij heeft een warm hart, biedt geborgenheid en stabiliteit en staat sterk in zijn schoenen. Hij heeft ook een speelse kant, is vlot en humoristisch en is positief ingesteld.

vrouw.png

35 JARIGE DAME, REGIO OOST-VLAANDEREN

Zorgkundige

Deze warme, vrolijke, goedlachse dame maakt je meteen goed gezind met haar mooie lach. Ze staat positief in het leven en werkt graag met mensen. Ze is empatisch, kan goed luisteren, een harde werker en behulpzaam. Ze wenst een heer te ontmoeten die echt kiest voor een relatie en er samen iets moois wilt van maken.

vrouw.png

30 JARIGE DAME, REGIO ANTWERPEN

Vlotte verantwoordelijke in kinderdagverblijf

Deze vlotte en vrolijke vrouw is heel authentiek, sociaal en warm van hart. Ze kijkt graag even de kat uit de boom maar als ze jouw vertrouwen gewonnen heeft gaat ze er 100% voor. Ze is zorgzaam, en houdt van evenwicht en samenhorigheid in een relatie. Gezellige huislijkheid en contact met haar familie vindt ze heel belangrijk. Ze heeft zeker ook nog een kinderwens. Ze wil heel graag een man ontmoeten waar ze alles aan kwijt kan. Hij is eerlijk, lief en betrouwbaar. Doch mag hij zeker ook een durver zijn met een eigen mening. Communicatie en wederzijds respect vindt hij evident. Hij houdt ook van rust, gezelligheid en is een echte familieman.

vrouw.png

60 JARIGE DAME, PROVINCIE VLAAMS-BRABANT

Zorgzame dame

Deze innemende vrouw is zeer behulpzaam, lief en sociaal. Ze onderneemt graag daguitstappen gecombineerd met een gezellig terrasje. Een voorstelling van een Nederlandstalige komiek kan haar ook steeds bekoren. Ze zou graag een verzorgde, sociale, eerlijke en vriendelijke man ontmoeten die samen met haar van het leven wil genieten.

vrouw.png

63 JARIGE DAME, REGIO ANTWERPEN

Klassevolle family officer (wealthmanager)

Deze mooie en lieve vrouw ziet er heel verzorgd uit. Ze straalt klasse uit maar ook warmte. Ze is graag omringt door mensen maar is ook graag op zichzelf. Ze houdt van rust, cultuur en natuur. Verder is ze erg empathisch en geniet ze graag van het leven. Ze wil graag een man ontmoeten met wie ze veel raakpunten heeft en waar ze zich direct bij op haar gemakt voelt. Hij is graag actief bezig is en houdt van wandelen, culturele uitstappen en reizen. Deze man zit op haar golflengte en biedt zowel actie als rust. Hij heeft zijn strepen al verdiend in het leven, is jong van geest en ziet er verzorgd uit.

vrouw.png

50 JARIGE DAME, REGIO ANTWERPEN

Administratief bediende voor een patrimoniumvennootschap

Deze loyale dame is op zoek naar een lieve, attente man die vanuit zijn levenservaring begripvol en mild kan reageren. Ze is eerlijk, heeft de allerbeste bedoelingen en vindt dit dan ook belangrijk bij haar partner. Ze is een echt familiemens. Als ze ergens voor wil gaan, geeft ze zich voor de volle 100%, zo ook voor een nieuwe relatie.

vrouw.png

69 JARIGE DAME, REGIO ANTWERPEN

Goeduitziende dame op rust

Deze schoonheidsspecialiste op rust geniet van de kleine dingen in het leven. Eens gaan eten, een terrasje doen,... Ze is echt een dierenvriend. Voor haar is humor zeer belangrijk in een relatie. Bovendien is ze ook nog sportief bezig, fitness en eens gaan fietsen. Zoekt een leuke man uit de regio met gevoel voor humor en die verzorgd voor de dag komt.

vrouw.png

54 JARIGE DAME, REGIO VLAAMS-BRABANT

Pab assistent

Deze behulpzame, lieve dame kan genieten van een etentje of eens een uitstapje. Met een tasje koffie maak je haar ook altijd blij. Ze is positief ingesteld en zoekt altijd het mooie in iemand. Wenst kennis te maken met een lieve, grote man, die tevens ook familiaal en zorgzaam is ingesteld. Bij voorkeur wonende in de regio Diest.

vrouw.png

76 JARIGE DAME, REGIO WEST-VLAANDEREN

Zelfstandige bloemenwinkel op rust

Deze gezellige vrouw geeft je meteen een warm ontvangst. Ze is sociaal en staat graag in contact met andere mensen. Zo doet ze wekelijks aan vrijwilligerswerk om ook nog iets te kunnen betekenen/zinvol te zijn. Ze staat actief in het leven en houdt van plezier maken, leven en koken. Het liefste wenst ze een charmante met een fatsoenlijke instelling te ontmoeten. Een man die nog houdt van leven en kan genieten van het leven om samen uit eten, uitstapjes maken en reizen.

man.png

69 JARIGE MAN, REGIO ANTWERPEN

Operator op rust

Hij is een zachtaardige en zorgzame man, die na een lange carrière nu wil genieten van zijn pensioen, vooral de kleine dingen zoals gaan fietsen, wandelen, een leuke uitstap samen, samen een film kijken, etc. vindt hij belangrijk. Hij wenst dan ook graag een lieve en verzorgde vrouw te ontmoeten, liefst van de regio Kempen.

man.png

75 JARIGE MAN, PROVINCIE LIMBURG

Knappe en fitte gentleman

Het is een actieve, verzorgde man met een technische opleiding die zeer handig is. Hij is rustig, eerlijk en attent. Van huisdieren heeft hij een klein paardje (shetlander) en een hondje waar hij graag voor zorgt. Tevens houdt hij van wandelen, korte uitstappen en langere reizen. 

man.png

62 JARIGE MAN, REGIO ANTWERPEN

Logistiek medewerker

Deze goeduitziende heer schat men zeker enkele jaartjes jonger! Hij woont in Willebroek. Hobby's: houdt van volleybal, dansen, tennis, skiën, natuurwandelingen en fietsen. Tevens van reizen en uitstapjes ondernemen. Hij kan genieten van een boeiend gesprek en hecht hier veel belang aan. 

man.png

68  JARIGE MAN, REGIO OOST-VLAANDEREN

Sportieve, voormalig arbeider in de bouw

Deze goed uitziende en sportieve man is rustig van karakter, zorgzaam en heeft het hart op de juiste plaats. Hij zou graag een lieve, mooie en verzorgde dame ontmoeten die niet te ver van zijn woonplaats Lierde woont om samen een mooie relatie uit te bouwen.

man.png

34 JARIGE MAN, REGIO ANTWERPEN

Schilder - decorateur

Deze zachtaardige en sympathieke man is vlot en sociaal. Hij heeft een brede waaier aan interesses en neemt graag initiatieven. Hij is ook sportief en avontuurlijk en staat open om nieuwe dingen te ontdekken. Affectie, respect, samenhorigheid en een goede balans staan voor hem centraal in een relatie. De dame dat hij wil ontmoeten is vrouwelijk, vlot en heeft een warme uitstraling. Net als hij is ze heel sociaal, en heeft ze veel interesses. Ze staat stevig in haar schoenen maar communiceert op een rustige manier. Eerlijkheid en openheid zijn voor haar evident, en ze heeft een hoog knuffelgehalte.

man.png

38 JARIGE MAN, REGIO OOST-VLAANDEREN

Magzijnier

Deze rustige en lieve jongeman is zeer aangenaam in de omgang. Hij kan met iedereen overweg, laat mensen gewoon zichzelf zijn en laat zijn vrienden nooit in de steek. Hij houdt van gezelligheid en af en toe te gamen. De vrouw die bij deze heer past houdt van het huiselijk leven, dieren en leuke activiteiten samen.

vrouw.png

59 JARIGE DAME, REGIO VLAAMS-BRABANT

Bediende op rust

Deze aangename, vriendelijke en zorgzame dame is op zoek naar een begripvolle en aangename heer die samen met haar activiteiten wil ondernemen zoals naar de cinema gaan, wandelen, een daguitstap, een weekendje weg, eens uit gaan eten of samen gezellig thuis naar de TV kijken. Genegen, lief, zorg- en behulpzaam zijn voor elkaar is voor haar belangrijk. Tevens in het samenzijn elkaars zorgen en fijne momenten kunnen delen.

vrouw.png

51 JARIGE DAME, REGIO VLAAMS-BRABANT

Zorgkundige

Deze vrouw heeft Afrikaanse roots maar woont reeds 27 jaar in België. Ze werkt als zorgkundige en dit is ook haar passie: voor de ander zorgen, er zijn voor de ander, luisteren, praten, ... Ze is sympathiek en kan haar mannetje staan. Bereik je haar grens zal ze haar gevoelens en gedachten communiceren op een duidelijke manier maar is dan ook snel vergevingsgezind. Ze houdt van gezelligheid en probeert jaarlijks haar familie eens te bezoeken. Ze wenst graag een partner die correct is, lief, een open man en een job heeft.

vrouw.png

51 JARIGE DAME, REGIO LIMBURG

Administratief bediende

Deze knappe, leuke en vlotte dame is openhartig, spontaan, optimistisch en houdt van de nodige dosis humor. In haar vrije tijd onderneemt ze graag leuke daguitstappen, snuift ze hier en daar de cultuur op, gaat ze wandelen, iets lekker drinken of uit gaan eten. Zij heeft een passie voor koken en is erg zorgzaam ingesteld. De man die bij haar past is verzorgd, gezellig, attent, sociaal, respectvol, betrouwbaar, eerlijk en heeft humor. Normen en waarden zijn belangrijk voor hem. Een levensgenieter die er graag samen op uit trekt door een weekendje weg te gaan, een stadje te bezoeken of een picknick in de natuur.

vrouw.png

39 JARIGE DAME, REGIO OOST-VLAANDEREN

Regiomanager

Ze zijn zorgzaam, loyaal en vastberaden. Ze is niet bang om eerlijk te zijn en vindt het ook heel belangrijk dat er over alles kan gecommuniceerd worden. Ze zegt wat ze denkt, is eerlijk en geeft haar mening. In groep zal ze niet snel alle aandacht naar zich toe trekken en vindt het wel prima om van een afstandje toe te kijken. Wanneer er problemen zijn, komt ze snel met een praktische oplossing. Ze is behulpzaam en staat steeds voor de andere klaar. Ze houdt van de kleine dingen in het leven zoals iets gaan drinken, fietstochtje, op uitstap gaan, … Ze wenst graag een warme man te ontmoeten die wilt investeren in een relatie en net zoals haar houdt van de rustige, simpele dingen in het leven. Een relatie betekent voor haar een team zijn: er op elk moment zijn voor elkaar.

man.png

35 JARIGE MAN, REGIO PROV. OOST-VLAANDEREN

Operator

Hij is een vlotte man die overal het beste van probeert te maken en daarom is het glas voor hem altijd halfvol. Hij staat positief in het leven en ziet nieuwe uitdagingen met plezier en enthousiasme tegemoet. Ideeën en plannen die hij maakt, voert hij het liefst gelijk uit en liever nog gisteren dan vandaag! Door zijn positieve kijk op het leven en zijn vrolijkheid is het een fijn persoon om je tijd mee te spenderen. Hij wenst een dame te ontmoeten die sociaal, speels en zachtaardig is ingesteld. Een dame die actief in het leven staat en openstaat om samen leuke dingen te ondernemen, dit mag zelfs met een avontuurlijk kantje.

man.png

73 JARIGE MAN, REGIO ANTWERPEN (KEMPEN)

​Voormalig directielid bij overheidsinstelling

Deze goed uitziende, grote man houdt van bezig zijn, ook al is hij nu met pensioen. Hij heeft een actieve levensstijl, is ondernemend ingesteld, en zoekt een gelijkaardige partner. Zijn hobby's zijn beeldhouwkunst, en hondentrainingen en gaat graag op reis. Hij zoekt een toffe, slanke dame die samen met hem haar leven wil delen en vooral genieten van elkaars gezelschap.

man.png

​49 JARIGE MAN, REGIO PROV. ANTWERPEN

Bediende bij gekend grootwarenhuis

Hij is een loyale en eerlijke man die klaar is om nieuwe avonturen te beleven. Hij is lief, romantisch en houdt van leuke dingen organiseren. Ook is hij heel sociaal en geniet van een praatje met de buren op de camping waar hij woont na een drukke werkdag. Zijn ideale match is een zachte en vlotte vrouw die open communicatie evident vindt. Ze is trouw, eerlijk en begripvol en geniet graag van het leven. Ze houdt ervan om ook af en toe haar eigen ding te doen maar samenhorigheid vindt ze ook heel belangrijk. Affectie en genegenheid geven en nemen is ook een belangrijk punt voor haar.

man.png

42 JARIGE MAN, REGIO ANTWERPEN (KEMPEN)

Medewerker groendienst

Hij is een optimistische man die elke dag met plezier naar zijn werk gaat en het hart op de juiste plaats heeft. Hij wil graag kennismaken met een dame die blij in het leven staat, haar eigen mening en zin voor humor heeft. Zij kijkt ernaar uit om samen met hem leuke dingen te doen en een fijne vriendschap op te bouwen van waaruit dan iets moois kan groeien.

vrouw.png

​52 JARIGE DAME, REGIO WEST-VLAANDEREN

Zorgkundige

Het is fijn om in het gezelschap van deze dame te vertoeven. Ze is leuk, energiek en enthousiast. Ze houdt van humor en is een open persoon. Een warme vrouw met een zorgzaam karakter. Fitness en (stijl)dansen zijn haar hobby's. Ze wenst graag een zachte man te ontmoeten om samen deel te nemen aan activiteiten, een weekendje weg, ...

vrouw.png

59 JARIGE DAME, REGIO PROV. VLAAMS-BRABANT

ICT architect en coach

Deze ondernemende, optimistische en aangename dame kan ik omschrijven als een bezige bij die houdt van licht en leven. Zij werkt hard maar geniet ook van de mooie dingen in het leven: reizen, uitstapjes, gaan eten, enz. De man die bij deze dame past heeft een sterk karakter, is positief ingesteld, actief, communicatief en zorgzaam. Een verzorgde man met normen en waarden.

vrouw.png

73 JARIGE DAME, REGIO PROV. ANTWERPEN (KEMPEN)

Creatieve zelfstandige

Een zeer creatieve en verzorgde dame die weet van aanpakken is op zoek naar een galante en zorgzame heer die samen met haar van het leven wil genieten. Zij wil zich blijven ontwikkelen, is sociaal geëngageerd en houdt van wat avontuur. Respect en eerlijkheid draagt ze hoog in het vaandel.

vrouw.png

50 JARIGE DAME, REGIO OOST-VLAANDEREN

Dossierbeheerder boekhoudkantoor

Deze mooie, leuke en lieve dame is een openhartige, onafhankelijke, optimistische, sportieve en spontane madam. Zij houdt onder andere van nieuwe dingen ontdekken, ontspannen in de natuur, leuke uitstapjes doen en lekker eten. Zij heeft een passie voor koken (met gezonde voeding). De man die bij haar past is verzorgd, gezellig, attent, sociaal, betrouwbaar, sportief en heeft humor. Normen en waarden zijn belangrijk voor hem. Hij kan van het leven genieten en houdt een gezonde balans tussen werk en vrije tijd.

man.png

44 JARIGE MAN, REGIO ANTWERPEN

vlotte en goedlachse bediende in de logistiek

deze verzorgde, vlotte en goedlachse man staat heel positief in het leven. Hij is spontaan, authentiek en ondernemend. Ook is hij nieuwsgierig en flexibel en kijkt met een open blik naar de toekomst De vrouw die hij graag wil ontmoeten is lief, vrolijk en heeft een goede dosis humor. Samenhorigheid en genegenheid zijn belangrijke kernwoorden in een relatie.

man.png

65 JARIGE MAN, REGIO VLAAMS-BRABANT 

Hoofdmagazijnier

Hij heeft de behoefte om lekker zichzelf te zijn en moedigen dit ook aan bij anderen. Hij strijdt voor gelijkheid en zet niet zichzelf (of zijn ego) op nummer één, maar de groep, de community. Hij durft out the box te denken en is consequent ingesteld. Hij is jeugdtrainer bij de voetbal en zelf ook sportief ingesteld en gekleed. Hij wens een dame te ontmoeten die ook belang hecht aan een sportieve levensstijl. Een dame die hem waardeert en respecteert. Hij is echt met de liefde bezig en focust zich zelfs op ieder detail om de liefde te kunnen begrijpen.

man.png

28 JARIGE MAN, REGIO ANTWERPSE KEMPEN

Winkel verantwoordelijke

Hij is een rustige, lieve, creatieve en betrouwbare man, die bovendien er goed uitziet en verzorgd voor de dag komt. Hij is een harde werker die elke dag met plezier naar zijn werk gaat. Hij wil graag kennismaken met een verzorgde, lieve vrouw die haar hart op de juiste plaats heeft en weet wat ze wil. Zij is iemand die samen iets moois wil opbouwen.

man.png

59 JARIGE MAN, REGIO LIMBURG

Vrachtwagenchauffeur

Deze oprechte, hardwerkende, vriendelijke en verzorgde heer is op zoek naar een eerlijke, betrouwbare, warme en verzorgde dame met een zachtaardig karakter. Hij is respectvol, betrouwbaar en je kan op hem rekenen. In zijn vrije tijd maakt hij graag mooie natuurwandelingen, gaat hij graag eens lekker uit eten en streeft hij ernaar weekendjes weg te gaan of reizen te ondernemen, zoals bvb eens een cruise naar de Noorse Fjorden.

vrouw.png

69 JARIGE DAME, REGIO LIMBURG

Gepensioneerde bezige bij

Een actieve, vlijtige en lieve vrouw die op zoek is naar een actieve, attente man die samen leuke activiteiten wil ondernemen. Hij neemt initiatief, heeft groene vingers en werkt graag met haar in en rondom het huis. Vooral rekening houden met elkaar en samen genieten van het leven.

vrouw.png

85  JARIGE DAME, REGIO ANTWERPEN

Hartelijke en actieve 80 plusser met een jong hart

Deze heel verzorgde en hartelijke dame is nog heel kwiek voor haar leeftijd. Ze ziet er jonger uit dan ze is en ze houdt nog steeds van humor en gezelligheid. Tevens is ze nog graag actief bezig en is heel zorgzaam ingesteld. De man die ze nog graag wil ontmoeten is ook nog heel actief en kan genieten van het leven. Samenhorigheid vindt hij heel belangrijk. Tevens heeft hij veel interesses en praat hij graag en vlot.

vrouw.png

77 JARIGE DAME, REGIO OOST-VLAANDEREN

Kinesiste op rust

Deze goeduitziende, actieve vrouw staat gezond en sportief in het leven. Zij kijkt uit naar een sportieve, oprechte en klassevolle heer, waarmee ze kan gaan sporten, gezellige uitstapjes kan maken en kan reizen. Ze is een zeer correcte dame die niet tegen oneerlijkheid kan. Ze haalt veel voldoening om er voor de andere te zijn.

vrouw.png

73JARIGE DAME, REGIO ANTWERPEN

Vlotte antiekliefhebster

Met haar jong hart en jonge en vlotte stem heb je onmiddellijk sympathie voor deze lieve vrouw. Ze heeft een zacht karakter, is gemakkelijk in de omgang en ziet er heel verzorgd uit. Stilzitten is niks voor haar, ze is heel levendig en actief ! Ze wil graag een man ontmoeten die ook nog heel jong van geest is en nog vitaal is. Hij houdt ervan om samen te ondernemen en is hier heel flexibel in. Relativeren en een positieve kijk op het leven hebben zijn ook hele goed troeven !

man.png

86 JARIGE MAN, REGIO WEST-VLAANDEREN

Aannemer en bouwpromoter op rust

Deze goed voorkomende heer zou je zeker niet zijn leeftijd geven! Hij heeft humor, is zachtaardig, was steeds een harde werker en doorzetter. Is ook optimistisch en een probleem oplosser. Verder heeft hij brede interesses: hij kijkt graag naar sport (zowel tv als live), doet graag bezoeken (cultureel) en restaurantbezoeken en reist ook zeer graag. Zou graag nog een kokette, zachtaardige en intelligente dame ontmoeten om samen te genieten.

man.png

52 JARIGE MAN, REGIO ANTWERPEN

Zachtaardige bakker

Deze zachtaardige knuffelaar is lief, zorgzaam en open minded. Lachen en plezier maken vindt hij heel belangrijk, hij staat positief in het leven. Ook is hij zeer loyaal en trouw. De dame die hij wenst te ontmoeten is goedlachs, spontaan en eerlijk. Ze heeft een warm hart en blijft trouw aan haar keuzes. Ze geniet van het leven en neemt graag initiatieven om het zo leuk mogelijk te maken.

man.png

75 JARIGE MAN, REGIO OOST-VLAANDEREN

Vertegenwoordiger op rust

Deze vriendelijke man is empathisch, geborgen en kan veel liefde geven. Hij ziet vaak het beste in mensen en kan zich goed inleven in anderen. Hij moedigt je aan en geeft je vertrouwen. Hij houdt van romantische gebaren en vindt het fijn dat zijn partner haar best doet om zich bijzonder te laten voelen. Andersom doet hij dit ook graag voor zijn partner. Momenteel is hij nog penningsmeester en vindt hij het fijn om te gaan wandelen/fietsen in combinatie met een B&B. Hij wenst graag een dame te ontmoeten om samen leuke dingen te ondernemen. Zij is net als hem een levensgenieter en houdt van een vleugje romantiek in een relatie.

man.png

57 JARIGE MAN, REGIO LIMBURG

Voormalig tuinier

Deze lieve, rustige, betrouwbare man houdt van een lekker etentje en een terrasje. Hij is graag bezig in zijn mooie tuin en helpt ook anderen waar hij kan. De belangrijkste waarde voor hem in een relatie is er zijn voor mekaar, daaraan hecht hij zeer veel belang.

man.png

52 JARIGE MAN, REGIO ANTWERPSE KEMPEN

Bediende voor de overheid en ondernemer in bijberoep

Deze aantrekkelijke en sportieve heer is spontaan in communicatie, correct, respectvol en jaagt zich niet snel op. Hij is graag tussen de mensen maar kan ook genieten van de rust. Zowel een stadsbezoek met wat shoppen als een wandeling of fietstocht door de natuur kan hem bekoren. Het liefste van alles wil hij zijn ervaringen met een partner delen en samen genieten van de dagdagelijkse dingen met voldoende affectie voor elkaar. De dame waar hij op valt is verzorgd, netjes, fier op zichzelf, zacht, rustig, eerlijk, sportief en een levensgenieter zoals hem.

man.png

70 JARIGE MAN, REGIO OOST-VLAANDEREN

Energieke gepensioneerde zaakvoerder

Hij is een zaakvoerder van renovaties op pensioen die zijn hele leven graag gewerkt heeft en nog steeds een "doener". Hij houdt van wandelen met zijn hond, onder de mensen zijn, lachen en lezen. Hij heeft een grote liefde voor Frankrijk en heeft er ook 10 jaar gewoond. De dame waar hij naar op zoek is, is een warme vrouw die er ook van houdt om samen activiteiten te ondernemen, die liefdevol is, die van aanpakken weet en die graag zorgt voor anderen en zichzelf.

vrouw.png

5ç JARIGE DAME, REGIO WEST-VLAANDEREN

Voormalig industrieel ingenieur

Deze vrouw kan je omschrijven als empathisch, warm, liefdevol, gevoelig en zeer zorgzaam persoon. Ze houdt ervan om te kunnen zorgen voor de ander en voor haar partner omdat dit haar gelukkig gemaakt. Zij wenst een man te ontmoeten met een een zachte en lieve stem. Omdat zij eerder een rustig persoon is, zoekt ze iemand die initiatief neemt. Een man die haar sterkt en een gevoel van veiligheid, geborgenheid en zekerheid geeft.. Net zoals haar, is hij bereid om iets te doen voor een ander. Hij een sociale man die waardeert hoe mensen kunnen helpen zonder er iets voor terug te krijgen/verwachten. Net zoals haar is hij een intelligent persoon. Hij is een levensgenieter en kijkt er naar uit om samen met haar leuke dingen te doen zoals reizen, gaan eten, bij goed weer een terrasje gaan doen, ...

vrouw.png

68 JARIGE DAME, REGIO PROV. OOST-VLAANDEREN

Toezichtster op school

Deze dame is actief en jong van geest. Ze is een lieve dame, met het hart de juiste plaats én een luisterend oor. Ze wil graag kennismaken met een goede man die oprecht op zoek is naar liefde. Hij is slank gebouwd, groot en heeft zin voor humor.

man.png

49 JARIGE MAN, REGIO OOST-VLAANDEREN

Arbeider in de voedingssector

Het publieke imago is toch wel belangrijk voor hem, hij houdt van een luxe levensstijl. Hij zal alles doen wat nodig is om zijn reputatie te beschermen. Hij is gul, aardig en openhartig. Op het einde van de wil hij graag voelen dat hij iets bereikt heeft. Hij behandelt de ander met respect en is niet graag alleen. Na een werkdag vindt hij het fijn om thuis te komen, genieten van de rust en met elkaar te praten. Hij wenst een dame te ontmoeten die trouw en eerlijk is. Een dame die begrijpend is en sterk in haar schoenen staat.

man.png

36 JARIGE MAN, REGIO OOST-VLAANDEREN

HVAC technieker

Deze leuke en verzorgde jongeman is het type man waar je als vrouw op kan vertrouwen en bouwen. Deze man is zorgzaam, empatisch, lief, geïnteresseerd en optimistisch. Hij zet zijn partner vaak op de eerste plaats. Hij is communicatief, sociaal en staat open voor nieuwe dingen. Deze man wil graag een leuke, lieve en verzorgde dame ontmoeten die weet wat ze wil en humor heeft.

vrouw.png

66 JARIGE DAME, REGIO PROV. Vl-BRABANT

​Gepensioneerde zorgkundige en bediende

Deze actieve en punctuele dame is zorgzaam, eerlijk, betrouwbaar en zeer communicatief. Ze ziet er graag verzorgd uit en verwacht dit ook van haar toekomstige partner. Tevens heeft ze een breed interesseveld en kan ze over de actualiteit vlot meepraten. Graag komt ze iemand tegen die ervan houdt om samen uitstappen te maken, lekker uit eten te gaan, te gaan dansen of samen een cruise te maken.

GETUIGENISSEN VAN ONZE LEDEN

Liefdesmakelaar

"Ik vond mijn grote liefde dankzij Liefdesmakelaar! 
Nooit gedacht dit nog op mijn zestigste mee te mogen maken, dankjewel hiervoor!" 

R. 60 jaar, Antwerpen